Söndag 7 Juni 2015

Tjolahopp de var extremt längesedan nu!
 
Endel har hänt. Egentligen inte mycket men i alla fall har lite hänt, Jag har börjat på sjukhuset på förlossningen, BB/gyn som undersköterska. Ett jobb jag faktiskt trivs extremt bra med! 
Sedan har vi börjar kolla lite lägenheter och så i Sundsvall för vi ska så småning om flytta hem. Till stora Sundsvall (i jämförelse med Härnösand). 
 
Sedan har mycket annat hänt också men ingenting värt eller lämpligt att ta upp i bloggen. Inte så många som läser men dom som behöver veta vet nog. =)
 
PLL min favvo serie har börjat igen också och jag grät första avsnittet som var denna vecka. Kan knappt vänta till nästa avsnitt. =D
 
Men lite om mitt jobb då. Jag "assisterar" vid förlossningar. Tar prover på både navelsträngen och mammorna. Blodprov och ph-prover osv. Sedan allt jobb runt omking. Gör rent alla instument som tex peanger, saxar och sånt.
Packar upp varor, sterila saker osv. Beställer mat, gör fika brickor efter förlossningen städar rummen och bäddar sängar. Fyller på förlossningsborden och diverse skåp i förlossningssalarna, 
 
Ja lite allt möjligt gör jag i alla fall på förlossningen. Kan inte säga något om BB då jag bara haft inskolning på förlossningen så kommer jobba där hela sommaren och blir eventuellt BB/gyn till hösten. 
Trivs dock mycket bra på förlossningen.Väntar nu in min vän så jag kan snusa på hennes bebis. Skulle vara almänt konstigt och läskigt om jag börja snusa på nyfödda barn till en annan patient. =P
 
Saknar mitt långa hår. Ska börja spara igen nu. Och det ska bli mörskare. Närmare färgen jag har på denna bild. =)
 
 
Min fina älskling! =D