Julen 2014

Julen 2014 började imorse hos mamma på julgröt. Vi år gröt fick lite julklappar och pratade en massa fick där av familjen:
 
- Tre armband
- Ett par örhängen
- Ett pas rosa mystofflor
- En ask after eight
 
Efter det åkte jag tillbaka till stan. Gav Irene en julklapp och hon blev jätteglad. Sedan hjälpte jag Sebbe slå in hans tre julklappar. 
 
Vi åkte till Alberto vi halv tre-tre och kollade först på "Kalle ankas jul". Sedan va vi ut en sväng till kyrkan och tände ljus. När vi kom tillbaka hjälpte alla till med maten och sedan åt vi. De jag saknade på årets julbord va Janssons frestelse och nån ägg grunka vi brukar ha med ägg och bacon och grejer. Men nått vi hade som vi inte brukar ha va gravad lax, ägghalvor med kaviar och ribs. =)
 
Efter de städade vi undan och började med julklapps leken körde tre rundor där alla fick ta varsitt kortoch sedan den som fick högst fick välja ett paket och sedan va han ute till nästa runda så körde resten igen tills alla valt ett var. Spelade då tre rundor så när alla hade tre paket spelade vi om vem som fick sno av andra och alla fick sno varsin gång. Sen så spelade vi om vem som fick öppna först ett och ett paket i taget. Efter de fick man byta om man ville med någon om dom också ville. Jag behöll två av mina paket. 
Jag blev av med en filt då Tova tog den av mig och jag bytte en juciepress mot ett halsband. 
 
W och jag slutade med:
 
- Ett stort doftljus
- Munskölj
- Ett bateridrivet "ljus"
- En kakstämpel
- Ett örngott
- En kortlek
- Ett halsband
 
Kollade efter de på Svenssons, svenssons och sedan åkte vi hem. När vi kom till W's mamma hade Kerstin massa paket till oss så fick dom och ta med hem. Här hemma öppnade vi och fick då:
Varsin:
- Diskbortste 
- Liten svart jättefin korg
- Blockljus (Lila och svart)
- Pengar
 
Jag fick:
- Godis
- En tomte ljuslyckta
- En bok 
 
W fick:
-En brandsläckare
- En pannlampa
- En nackudde
 
Nu sitter vi här och tar de lugnt. Lite bilder från julen 2014. Fört på alla presenter. 
 
Med på bilden finns även presenterna från mamma häromdagen en kokbok och värmeljus. 
 
 
'
 
 
 
 
 
 
 
Nu övriga bilder