Söndag 30/3 2014

Kanske ska berätta lite vad som hänt de senaste tio dagarna sedan sist jag skrev. I fredags va jag med Wiktor och Simon drack lite cide och satt och snackade hela kvällen. På lördagen drog vi med Simon på Haga krogen och käkade brunch. Efter de åkte dom upp till g-mormor och hälsade på sen drack vi någon öl var innan W och jag åkte upp till tennishallen på en lite öl turnering. En del har tur och slipper springa runt, runt. =)
 
Hade mycket trevligt fick mat från saffran sedan efter det och sedan kom Sebastian och hämtade oss. Åkte hem och somnade ganska BUMS! 
 
Söndagen åkte vi upp till Härnösand, Myste med lite film. Jonas kom förbi också som vanligt. =)
Jobbade mån-tis sedan åkte jag till W onsdag kväll också å vi myste. torsdagen va vi på birsta och shoppade lite köpte en "locktång" som jag önskade mig i julklapp fick pengar  för den. Seeen så skulle W köpa nån massage grej å sätta på stolen på kontoret men han valde att beställa en via internet istället. =)
 
Torsdagkväll åt vi på haga (igen) fläskfié och pommes, beasås! Åt ihjäl mig nästan! 
Fick godis från godishset också: MASSSOR! =D
 
Sen så på fredagen åkte jag först och hälsade på Nicole en stund och kallade henne tjockis och beundrade tjockmagen. =D Såå gulligt! 
 
Sen åkte jag vidare till Susanne och hade lite tjejsnack med henne. Tog sedan med mig henne och hennes mamma hem till min mamma på middag. Vi fick pasta och ostsås. Gott! =)
 
Skjutsade hem dem innan jag åkte på jobbet. Igår lördag så vaknade jag och duschade. Åt sedan middag. Löbit och potatisgratäng. Mumma de med! 
Va ut på promenad med Zita i finvädret efter de och sen åkte jag på jobbet. 
 
Ikväll ska jag jobba med mamma också. 
Idag sov jag och nät jag vaknade gjorde jag mig iordning och vi åkte till moster på middag. Vi fick där potatisgratäng (as god) och oxfilé och fläsfilé. Mumma! 
 
Nu kom vi nyss hem ska vila lite och städa upp lite innan vi åker på jobbet tänkte jag. =)
 
Imorgon är W ledig och jag är ledig mån-tor jobbar sedan tor-sön. =)