Sista för 2011

Sista blogginlägget för iår tror jag detta blir.Blev ingen middag hos svärfar utan istället såska jag och Wiktor själva snart laga mat. Vi har börjat med varsin cider och sitter nyduschade i soffan. Ikväll blire till att sitta här uppe på höjden och se alla vackra fyrverkerier på tolvslaget. Brukar tydligen vara mycket vackert eftersom man ser allt här uppifrån. :)

Igår ar kvällen mycket lyckad. En romantiskt inte alltför dyr middag på ming palace. Jag åt friterad kyckling med sötsur sås ocg drack två briska. Älskling åt singaporstyle(?) och drack två mariestad. Vi var så mätta efter det att det inte blev något alls till filmen. Vi såg på Sherlock Holmes game of shadows eller varen nu hette. Wiktor älskade den vilket jag visste han skulle därav anledningen till att jag valde den. Jag betalade för jag ville ge han detta i "två års present" typ en romantisk kväll tillsammans bar han och jag. Puss på det.

Nu ska jag hjälpa älskling laga mat. Hungrig nu igen. :)

Gott nytt år allesamans och god fortsättning hoppas ni får ett liak bra 2012 som jag planerar att ha. Mycket kärlek, goda vänner, fester och skoj. :)<3