Lördag 26/4 2014 02:26

Då är jag inne på natt 1/3 och ännu så länge skön helg, peppar, peppar! 
 Men ska inte förlita mig på att en natt ut tala hur alla andra blir det beror helt på bla. hur dagen varit, vilka som jobbar, vilket humör alla omkring är på och massa annat. =)
 
Ser på "grey´s anatomy" i alla fall på tvn är de "Jim's värld" inte mycket för den serien ja inte. Sedan har jag kommit längre i min mordutredning om tjejen som dom skar upp och hängde upp och ner i ett slakteri. Usch!
 
Har sökt till skola också en tvåårig utbildning på miun. Får se om de blir något denna gång! 
 
I alla fall dessa två senaste dagar har jag varit med W mitt älskade hjärta. Vi har myst bland annat. Medans jag sov i onsdags städade, tvättade och diskade han. Haha nu vet jag att han kan så nu kan han inte skylla på att han inte vet hur tvättmaskinen funkar längre (trots alla gånger jag visat honom). 
 
Idag jobbade han så tog en promenad in till stan i den stekande solen idag och åt lunch med honom. Sedan gick jag hem och hämtade bilen åkte till Njurunda. Promenad med mamma, pappa och hunden ner till "Byn"och åt glass. =)
 
Hem och ladda inför helgjobb. 
 
Och btw jag hatar tjejer som slänger sig över ens kompis ex. Varför gnugga skiten i ansiktet på folk. Ja den denne dumpade/blev dumpad bla, bla,bla, bla,bla bara GLÖM DE! Tackar!
 
 
 
Detta är i alla fall mitt hjärta det! <3